Selecteer een pagina

Private Lease de Audi A1 Sportback

Zoek je een auto met een sportieve rijbeleving en een rotsvaste wegligging? Dan is de Audi A1 Sportback wellicht iets voor jou. Standaard is de A1 Sportback rijk uitgerust met infotainment en veiligheidsassistenten.

i

Eerlijke voorwaarden

Verantwoord krediet

14 dagen bedenktijd

Compleet product

Aanbod: Audi A1 Sportback

Bekijk alle private lease aanbiedingen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde auto’s, afbeeldingen en bijbehorende specificaties. Afbeeldingen en specificaties kunnen eenzijdig worden aangepast en afwijken van het werkelijke aanbod.

Wat zit er standaard bij private lease inbegrepen?

Ontdek wat Private Lease biedt voor een vast bedrag per maand

Verzekering

Lease je een auto privé, dan zit standaard de WA-verzekering erbij. Voor persoonlijke ongevallen is de bestuurder alsmede de inzittenden meeverzekert. Vindt je dit niet voldoende, dan kan je altijd besluiten om je extra bij te verzekeren via de leasemaatschappij.

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Heb je zelf geen tijd om de leaseauto naar de garage te brengen?Als Private Lease rijder ontvang je in de regel gratis haal- en brengservice bij onderhoud of reparatie van de Audi A1.

Vervangend vervoer

Gemiddeld genomen ontvang je na 48 uur een vervangende auto. Kan je echt niet zonder, dan kan je vaak een aanvullende module afsluiten zodat je direct een vervangende auto ontvangt.

Reparatie, onderhoud en banden

Onderhoud, reparatie en banden zit standaar bij de maandprijs inbegrepen. Je ontvangt dus nooit een rekening voor periodiek onderhoud, schade en of het vervangen van de banden.

Pechhulp en binnen- en buitenland

Standaard zit pechhulp binnenland inbegrepen in het maandbedrag. Meestal ben je ook meteen in heel Europa gedekt. Controleer dit altijd goed, want dit niet niet bij iedere aanbieder zo.

Wegenbelasting

Wegenbelasting is in de maandprijs inbegrepen. Vanuit de belastingdienst zal je dus geen blauwe enveloppen meer ontvangen.

Rechtsbijstand

Schade is nooit leuk, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Vaak kom je er samen wel uit. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een geschil ontstaat over wie er fout is. Dan kan je als Private Lease rijder altijd een beroep doen op rechtsbijstand.

Meer weten over de Audi A1 private lease deals?

Stuur ons een bericht via Facebook Messenger of mail onze adviseurs via info@privateleasedeals.com

Wie wordt jouw nieuwe Private Lease aanbieder?