Wat is Private Lease?

Bij Private Lease rij je voor een vast laag bedrag per maand een splinternieuwe auto. Je hoeft alleen nog te tanken!

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand

Met private lease kan je nu zorgeloos en voor een vast bedrag per maand een nieuwe of gebruikte auto rijden. Zo heb je geen onverwachte kosten meer voor onderhoud en reparaties. De leasemaatschappij regelt alles en is 24/7 bereikbaar. Je betaalt alleen de benzine. De looptijd van het contract bepaal je zelf en ligt meestal tussen de 24 en 48 maanden. Na die tijd kies je weer een nieuwe auto uit of verleng je eenvoudig je huidige contract. Kies je voor een verlening? Dan ontvang je in de meeste gevallen direct een korting op het maandbedrag.

 

Populaire Private Lease auto’s

Renault Twingo

Vanaf €199,- per maand

Citroen C1

Vanaf €169,- per maand

Volkswagen Up

Vanaf €199,- per maand

Wat zit er standaard bij private lease inbegrepen?

Ontdek wat Private Lease biedt voor een vast bedrag per maand

Verzekeringen

Lease je een auto privé, dan kan je er vanuit gaan dat de auto standaard WA-verzekert is en bij persoonlijke ongevallen is de bestuurder alsmede de inzittenden meeverzekert. Aanvullende verzekeringen kunnen veelal als extra module worden afgesloten.

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

De meeste leasemaatschappijen bieden kosteloos een haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie. Erg makkelijk wanneer je bijvoorbeeld op je werk zit en een dag geen afspraken hebt.

Vervangend vervoer

Niet iedere Private Lease aanbieder hanteert dezelfde voorwaarden wat betreft vervangend vervoer. In de regel heb je recht op vervangend vervoer na 48 uur. Je kan natuurlijk ook een aanvullende module afsluiten zodat je direct een vervangende auto krijgt.

Reparatie, onderhoud en banden

In het Private Lease maandbedrag zit onderhoud, reparatie en banden inbegrepen. Wanneer de auto dus voor periodiek onderhoud naar de garage moet of je hebt per ongeluk schade gereden, geen probleem. De rekening is voor de leasemaatschappij.

Pechhulp en binnen- en buitenland

Over het algemeen zit pechhulp in het binnenland standaard inbegrepen in het maandbedrag. Vaak is er ook standaard een buitenlanddekking inbegrepen. Je wordt dan in heel Europe snel weer op weg geholpen. Controleer altijd wel goed of je ook in het buitenland voor pechhulp gedekt bent als je dit nodig hebt.

Wegenbelasting

Je betaalt geen wegenbelasting. Dit wordt betaald door de eigenaar van de auto, de leasemaatschappij.

Rechtsbijstand

Een ongeluk kan de beste overkomen en vaak kan het met het Europese Schadeformulier opgelost worden. Kom je er nou niet uit wie schuld heeft? Dan kan je altijd een beroep doen om de rechtsbijstand van de leasemaatschappij.

Private lease en BKR

Met Private Lease ga je een langdurige betalingsverplichting aan. Leasemaatschappijen zijn daarom bij wet verplicht om iedere Private Lease aanvraag te toesten bij het BKR. Net als het afsluiten van een hypotheek of een mobiele telefoon abonnement overigens. Elk krediet moet aangemeld worden bij Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR). De kans is dus groot dat je al geregistreerd staat.

Hoe werkt Private Lease?

De zoektocht naar de ideale Private Lease auto start bij Privateleasedeals.com. Hier vind je altijd aantrekkelijke Private Lease aanbiedingen van meerdere aanbieders. En als je eenmaal de voorwaarden hebt vergeleken, dien je makkelijk en snel jouw Private Lease aanvraag in. In 3 simpele stappen vind jij dus de auto van je dromen!

Stap 1. De zoektocht

De zoektocht naar de ideale Private Lease auto kan een tijdrovende zaak zijn. Het aantal Private Lease aanbiedingen groeit snel. En de voorwaarden zijn niet bij elke aanbieder gelijk. Privateleasedeals.com verzamelt wekelijks de meest aantrekkelijke aanbiedingen, zodat jij dat niet hoeft.

Jouw zoektocht start hier.

Stap 2. Vergelijken

Heb je eenmaal besloten om voor een specifieke Private Lease auto te gaan, blijkt dat 5 aanbieders dit model aanbieden. Dan kan je natuurlijk direct kiezen voor de goedkoopste. Maar is dat voor jou ook de beste keuze?

Via Privateleasedeals.com vergelijk je daarom naast de prijs ook makkelijk en snel de aanvullende voorwaarden per Private Lease aanbieder. Wij maken het je graag makkelijk.

Stap 3. De aanvraag

Daar is hij (of zij) dan. Jouw ideale auto. Gefeliciteerd.

Zie je hem al op de parkeerplaats staan? Ja. Dan wordt het tijd om de aanvraag in te dienen. Via de website van de Private Lease aanbieder vul je jouw aanvraag in. Vaak word jouw aanvraag nog dezelfde dag in behandeling genomen.

Meer weten over de Privateleasedeals.com?

Neem contact op met de klantenservice of mail ons via info@privateleasedeals.com

Wie wordt jouw nieuwe Private Lease aanbieder?