Selecteer een pagina

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen of opmerkingen over ons aanbod?

Onze klantenservice helpt je graag op weg.

Binnenkort kan je ons bereiken op:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag: Gesloten

Veelgestelde vragen over Private Lease

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht via Facebook Messenger of mail ons via info@privateleasedeals.com. Je mag natuurlijk ook het contactformulier gebruiken.
Wie is Privateleasedeals.com?
Bij Privateleasedeals.com vind en vergelijk je aantrekkelijke Private Lease deals van onze partners. Wij maken het je graag makkelijk om snel alle Private Lease deals en voorwaarden te vergelijken en af te sluiten.
Waarom kiezen voor Privateleasedeals.com?
Wij verzamelen wekelijks de meest aantrekkelijke Private Lease aanbiedingen voor jou. Daarbij werken we samen met door ons geselecteerde partners. Welke overigens in de meeste gevallen ook nog eens zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.
Wat is Private Lease?
Private Lease betekent privé een nieuwe of gebruikte auto rijden voor een vast bedrag per maand. Je sluit een contract af voor een vaste looptijd en met een maximaal aantal kilometers per jaar. Verder zijn alle kosten als wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en reparatie inbegrepen. Je hoeft alleen nog te tanken.
Hoe werkt Private Lease?
Sluit een contract af met een Private Lease aanbieder, ontvang je leaseauto en maandelijks wordt er een vast bedrag geïncasseerd. Vergeet niet te tanken.
Wat zijn de voordelen van Private Lease?
Voor een vast bedrag per maand weet je exact waar je aan toe bent. En heb je eigenlijk een persoonlijke mobiliteit adviseur die je “altijd” kan bellen en jou pro-actief van informatie voorziet. Is de auto bijvoorbeeld aan periodiek onderhoud toe? Je ontvangt hierover tijdig een bericht om een afspraak te maken. Is er een ongeluk gebeurd of sta je met pech langs de weg? Bel je adviseur en zij helpen je snel weer op weg. Je hoeft je gewoon nergens meer zorgen over te maken.
Wat is het Keurmerk Private Lease?
Het Keurmerk Private Lease is zoals de naam al zegt ‘een keurmerk’. Privé een auto leasen is de laatste tijd ontzettend populair is geworden. De branche het initiatief genomen om in samenwerking met de Consumentenbond regels op te stellen. Als je een leasecontract afsluit bij een door het keurmerk gecertificeerde Private Lease aanbieder, dan weet je als consument dat er eerlijk zaken wordt gedaan.
Wat kost Private Lease?
Maandelijks betaal je nooit meer aan de leasemaatschappij dan contractueel is afgesproken. Kies je exact voor de aangeboden Private Lease deal en sluit je geen aanvullende modules af? Dan betaal je exact de prijs per maand die vermeldt staat op de website van de aanbieder.

Let er overigens wel op dat je per jaar nooit meer kilometers hebt gereden dan afgesproken. Dan kan er namelijk een naheffing voor het aantal te veel gereden kilometers in rekening worden gebracht.

Wat is voordeliger? Leasen of kopen?
Private Lease is vaak voordeliger, maar het is verstandig om ‘appels met appels’ te vergelijken. Bij Private Lease kan je kiezen tussen het leasen van een nieuwe auto en het leasen van een gebruikte auto. Wil je een eerlijke vergelijking maken en wilde je eerst een nieuwe auto kopen? Vergelijk dit dan ook met de prijs van het leasen van dezelfde nieuwe auto.
Kan iedereen een Private Lease contract afsluiten?
Iedereen kan een Private Lease contract afsluiten. Al stellen leasemaatschappijen vaak wel verschillende voorwaarden op. In de regel moet je bijvoorbeeld minimaal 21 jaar oud zijn en van x aantal maanden een salarisstrook kunnen overleggen. Ook wordt gecontroleerd bij het BKR of je maandelijks wel aan je financiële verplichtingen kan blijven voldoen.
Wat gebeurd er bij Private Lease als ik jaarlijks meer kilometers rijdt?
Het kan zijn dat je jaarlijks onverwacht meer kilometers rijdt dan je had ingeschat. Die ritjes naar die leuke woonboulevard of dat weekendje weg met de familie. Vaak biedt jouw Private Lease aanbieder je de mogelijkheid om tussentijds het aantal kilometers te verhogen of verlagen.
Waar moet ik rekening mee houden bij de keuze voor een Private Lease maatschappij?
Maak het jezelf makkelijk en kies voor een Private Lease maatschappij die aangesloten is bij het Keurmerk Private Lease. Je bent er dan altijd van verzekert dat je een contract afsluit bij een betrouwbare partij. Ben je bang dat er in de toekomst misschien iets gebeurd waardoor je niet meer kan betalen? Of ben je gewoon voorzichtig? Kies dan voor een leasemaatschappij, waarbij je gedekt bent in geval van ontslag, echtscheiding of overige calamiteiten.
Word ik bij het BKR geregistreerd als ik een Private Lease contract afsluit?

Private Lease wordt bij wet gezien als een particulier krediet. Alle particuliere kredieten hoger dan €500 met een minimale looptijd van 3 maanden worden geregistreerd. Heb je een hypotheek of een mobiel telefoonabonnement? Grote kans dat je al geregistreerd staat.

Ik ben ZZP'er. Kan ik dan ook een Private Lease contract aangaan?
Voor een ZZP’er geldt eigenlijk het zelfde als wanneer een consument een Private Lease contract aangaat. Aan de beoordeling van de aanvraag zullen wel andere voorwaarden worden gesteld. Zo kan je geen salarisstrook overleggen, dus zal dit met financiële maand-/jaarcijfers moeten gebeuren.
Krijg ik als ondernemer bij Private Lease te maken met bijtelling?

Er is alleen sprake van bijtelling wanneer het een zakelijk contract betreft. Omdat je privé het contract aangaat en betaalt is er geen zakelijk verband en betaal je geen bijtelling.

Stel je vraag op Facebook

Via Facebook manager

Mail via info@privateleasedeals.com

Je ontvangt dezelfde dag nog antwoord

Stuur ons een e-mail

Adres

Privateleasedeals.com

Kompas 16

1319 DJ Almere

Nederland

Populaire Private Lease auto’s

Peugeot 108

Vanaf €199,- per maand

Toyota Aygo

Vanaf €209,- per maand

Volkswagen Up

Vanaf €199,- per maand

Al een aanvraag ingediend bij een van deze private lease aanbieders?

Neem dan direct contact op met de klantenservice

Volkswagen Lease

Antwoordnummer 6

3800 VB Amersfoort

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

08:00 tot 20:00

Zaterdag:

08:00 tot 18:00

 

Ikrij.nl

Donau 120

2491 BC Den Haag

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

08:00 tot 17:30

 

mijndomein auto

Van Leeuwenhoekweg 2a

3401 ML Ijsselstein

auto@mijndomein.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

Zaterdag en zondag:

Officiële feestdagen:

Lease’m

Siliciumweg 4

3812 SX Amersfoort

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

08:30 tot 17:30

Zaterdag en zondag:

Gesloten

JustLease

Eendrachtlaan 280

3526 LB Utrecht

vragen@justlease.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

Zaterdag en zondag:

Officiële feestdagen:

Meer weten over Privateleasedeals.com?

Mail via info@privateleasedeals.com of neem contact op met onze klantenservice