Selecteer een pagina

Citroën Private Lease

Private Lease nu een Citroën en ervaar het optimale rijcomfort van deze Franse fabrikant. Ga jij voor de compacte C1 of de ruimere C3? Of heb je een groot gezin en kies je liever de C4 Spacetourer? Met een Citroën rijd je comfortabel en in stijl.

i

Eerlijke voorwaarden

Verantwoord krediet

14 dagen bedenktijd

Compleet product

Citroën Private Lease aanbod

Citroen C1

Vanaf

€155,-

 per maand

Citroen C3

Vanaf

€259,-

 per maand

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde auto’s, afbeeldingen en bijbehorende specificaties. Afbeeldingen en specificaties kunnen eenzijdig worden aangepast en afwijken van het werkelijke aanbod.

Een Citroën private leasen?

Een Citroën lease je privé een vast bedrag per maand

Private Lease wordt steeds interessanter. Privé lease je nu een Citroën voor een vast bedrag per maand. Alle kosten voor het rijden en onderhouden van de auto zijn hierbij inbegrepen. Je moet alleen zelf nog tanken.

De kosten van Private Lease valt in veel gevallen goedkoper dan wanneer je dezelfde Citroën nieuw koopt. Zet zelf alle maandelijkse kosten maar eens op een rij en vergelijk deze met de kosten die je voor Private Lease betaalt.

Citroën Private Lease

Wekelijks verzamelen wij de nieuwste Private Lease aanbiedingen. Geregeld komen er nieuwe Private Lease auto’s bij. Staat jouw Citroën er nu niet tussen? Laat het ons weten of controleer regelmatig onze website voor de nieuwste aanbiedingen.

Wat zit er standaard bij private lease inbegrepen?

Ontdek wat Private Lease biedt voor een vast bedrag per maand

Verzekering

Lease je een auto privé, dan kan je er vanuit gaan dat de auto standaard WA-verzekert is en bij persoonlijke ongevallen is de bestuurder alsmede de inzittenden meeverzekert. Aanvullende verzekeringen kunnen veelal als extra module worden afgesloten.

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

De meeste leasemaatschappijen bieden kosteloos een haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie. Erg makkelijk wanneer je bijvoorbeeld op je werk zit en een dag geen afspraken hebt.

Vervangend vervoer

Niet iedere Private Lease aanbieder hanteert dezelfde voorwaarden wat betreft vervangend vervoer. In de regel heb je recht op vervangend vervoer na 48 uur. Je kan natuurlijk ook een aanvullende module afsluiten zodat je direct een vervangende auto krijgt.

Reparatie, onderhoud en banden

In het Private Lease maandbedrag zit onderhoud, reparatie en banden inbegrepen. Wanneer de auto dus voor periodiek onderhoud naar de garage moet of je hebt per ongeluk schade gereden, geen probleem. De rekening is voor de leasemaatschappij.

Pechhulp en binnen- en buitenland

Over het algemeen zit pechhulp in het binnenland standaard inbegrepen in het maandbedrag. Vaak is er ook standaard een buitenlanddekking inbegrepen. Je wordt dan in heel Europe snel weer op weg geholpen. Controleer altijd wel goed of je ook in het buitenland voor pechhulp gedekt bent als je dit nodig hebt.

Wegenbelasting

Je betaalt geen wegenbelasting. Dit wordt betaald door de eigenaar van de auto, de leasemaatschappij.

Rechtsbijstand

Een ongeluk kan de beste overkomen en vaak kan het met het Europese Schadeformulier opgelost worden. Kom je er nou niet uit wie schuld heeft? Dan kan je altijd een beroep doen om de rechtsbijstand van de leasemaatschappij.

Meer weten over de private lease deals van Citroën?

Neem contact op met de klantenservice of mail ons via info@privateleasedeals.com

Wie wordt jouw nieuwe Private Lease aanbieder?