Selecteer een pagina

Het Keurmerk Private Lease

Waarom kiezen voor een leaseauto met het Private Lease Keurmerk?

Leasen met het keurmerk is een wereld van verschil!

Private Lease wordt steeds populairder. Logisch, want het aanbod wordt groter nu er steeds meer Private Lease aanbieders de markt betreden met steeds scherpere aanbiedingen. Misschien behoor jij ook wel tot die groep van de Nederlandse autobezitters die overweegt een auto privé te leasen.

Maar hoe weet je of de Private Lease aanbieder wel betrouwbaar is? Ben jij als consument wel genoeg beschermd? De overheid houdt in de gaten of consumenten wel eerlijk en goed voorgelicht worden. Zo niet, dan neemt de overheid maatregelen door wet- en regelgeving op te leggen. Dit is vaak niet in het voordeel van zowel de leaserijder als de lease aanbieder. De vereniging van professionele autoleasemaatschappijen (VNA) heeft daarom in samenspraak met de Consumentenbond besloten om een keurmerk in het leven te roepen.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease biedt jou als consument de zekerheid dat de aanbieder die het kwaliteitskeurmerk voert, een betrouwbare aanbieder is om privé een leasecontract bij af te sluiten. Je weet dat dat je veilig en financieel verantwoord een auto least. Dus wil je als consument helder en eerlijk zaken doen? Kies dan voor een leasemaatschappij die aangesloten is bij het Keurmerk Private Lease.
✔ Eerlijke voorwaarden

✔ Compleet product

✔ Bescherming tegen te hoge financiële lasten

✔ 14 dagen bedenktijd

✔ Zekerheid bij klachten

Populaire Private Lease auto’s

Peugeot 108

Vanaf €199,- per maand

Toyota Aygo

Vanaf €194,- per maand

Volkswagen Up

Vanaf €189,- per maand

Welke leasemaatschappijen zijn aangesloten?

Het is goed om te zien dat het Keurmerk Private Lease breed gedragen wordt door de branch. Volgens de stichting Keurmerk Private Lease zijn er momenteel al 53 Private Lease aanbieders officieel gecertificeerd en groeit het aantal gestaag. En daar wordt de consument alleen maar beter van.

Heb je nog over vragen het Keurmerk Private Lease?

Mail via info@privateleasedeals.com of neem contact op met de klantenservice