Private Lease auto’s

Zorgeloos auto rijden voor een vast bedrag per maand!

i

Eerlijke voorwaarden

Verantwoord krediet

14 dagen bedenktijd

Inclusief ontslagdekking

Populaire Private Lease auto’s

Peugeot 108

Vanaf €199,- per maand

Toyota Aygo

Vanaf €209,- per maand

Vanaf €189,- per maand

Waarom private lease?

Je rijdt privé een auto voor een vast maandbedrag. Zonder bijkomende kosten.

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. Logisch als je weet dat je in veel gevallen goedkoper uit bent dan een auto kopen. Je rijdt namelijk voor een vast bedrag per maand ‘All-in’ een splinternieuwe auto zonder bijkomende kosten. Dat spaargeld kan je dus mooi op je bankrekening laten staan.

Private lease deals

Tegenwoordig kan je bij iedere buurtsuper een Private Lease contract afsluiten. De markt wordt overspoelt met scherpe deals. Maar is dit ook de beste deal voor jou? Wij vergelijken een ruim aanbod aan Private Lease deals van verschillende Private Lease aanbieders. Zou heb je een ruime keuze uit scherpe private lease deals van verschillende merken en modellen.

Veelgestelde private lease vragen

Wat is private lease?

Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Maar wat houdt Private Lease precies in?

Private lease goedkoper?

Vaak is private lease goedkoper dan een auto kopen en je kan je spaargeld op de bank laten staan. Hoe dat kan? Wij vertellen je er graag meer over.

Dilemma: Leasen of kopen?

Je kan zelf goed inschatten of het kopen van een auto, nieuw of gebruikt, goedkoper is dan dezelfde auto te leasen. Zet alle kosten op een rij.

Een occasion privé leasen?

Ja zeker! Ook gebruikte auto’s kunnen geleast worden en vaak tegen een nog scherper maandtarief.

Heb ik al aan alles gedacht?

Je wordt overspoelt met private lease aanbiedingen. De mooiste auto’s, ogenschijnlijk goede voorwaarden en zeer scherpe maandprijzen. Maar heb je wel aan alles gedacht?

Private Lease auto? Dit is standaard inbegrepen.

All-in* autorijden voor een vast bedrag per maand

Verzekering

Standaard is de auto minimaal WA-verzekert en over het algemeen zit er ook een uitgebreide cascoverzekering op. Hierdoor is de auto ook bij eenzijdige schade en bijvoorbeeld diefstal en/of ruitschade verzekert.

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie
Wat is er relaxter dan dat je auto opgehaald wordt voor onderhoud of reparatie, op een voor jou geschikt moment en het kost je helemaal niks. Overigens biedt niet iedere leasemaatschappij deze voorwaarden aan.
Vervangend vervoer
In de regel heb je recht op vervangend vervoer na 48 uur. Controleer dit altijd goed in het contract, maar meestal wordt dit duidelijk bij de aanbieding vermeldt. Vaak kan je hier namelijk aanvullend een module voor afsluiten.
Reparatie, onderhoud en banden
Periodiek moet de leaseauto naar de vakspecialist voor een onderhoudsbeurt. Maar het kan ook zijn dat je eerder een afspraak moet maken voor de reparatie van je bumper, omdat je net even dat paaltje niet zag. Geen probleem. Alle kosten zijn bij de prijs inbegrepen.
Pechhulp en binnen- en buitenland
Wanneer je jouw nieuwe leaseauto hebt gevonden, controleer dan altijd goed de aanvullende voorwaarden. Waaronder de pechhulp, waar je contractueel in binnen- en/of buitenland voor verzekert bent. Je wilt niet bij Berlijn stil komen te staan en je blijkt alleen in Nederland voor pechhulp verzekert te zijn.
Wegenbelasting
Maandelijks of per kwartaal moet de eigenaar van de leaseauto de verschuldigde wegenbelasting betalen. Aangezien jij de auto least en niet de eigenaar bent, betaal je de wegenbelasting dus niet direct. Indirect zijn deze natuurlijk wel in de maandprijs verrekend.
Rechtsbijstand
Het kan de beste overkomen. Er stond een laagstaande zon en door de schittering zag je die auto of fiets net te laat. Helaas is niet meteen duidelijk wie de schuldige is. Dan is het handig dat jouw Private Lease contract over het algemeen ook de kosten voor rechtsbijstand dekt.
* Je moet alleen wel zelf nog tanken.

Zit jou Private Lease auto er niet bij?

Mail via info@privateleasedeals.com

of neem contact op met de klantenservice

Bij welke Private Lease aanbieder ga jij leasen?